close
close

Formular de comandă

Lasati-ne mesajul dumneavoastra si va vom contacta in cel mai scurt timp.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Tabla zn T12

  SUPORT OTEL DX51D+Z
  • Depunere zinc: 100-140 g/mp pe ambele fete (la cererea clientilor, depunerea de zinc ar putea fi de pana la 275 gr/mp,
  • Grosime: intre 0,20 mm si 0,6mm
  • Latime 1162..920mm
  Lungime intre 1 – 12 ml

  Comandă

  Dupa tratamentele chimice, tabla zincata trece printr-o baie cu zinc topit la temperaturi de aproximativ 460 °C. Acoperirea uniforma rezultata este finisata printr-un proces de dresare care sa confere aspectul neted si lucios al produsului finit. In vederea depozitarii pe o durata mai lunga de timp, benzii zincate i se aplica un ultim strat protector de ulei, banda zincata prin imersie cu un comportament foarte bun la operatiunile ulterioare de formare si ambutisare la rece.

  Panourile de tabla cutata sant realizate din banda zincata prin imersie care se foloseste pe scara larga in industria constructiilor, ca materie prima pentru productia de tabla cutata, tabla plana, sipca metalica pentru garduri, profile pentru panourile de gips, sisteme de ventilatie etc. Recomandata atat pentru utilizare la exterior cat si la interior, tabla zincata este un produs cu o rezistenta ridicata la factorii de coroziune din diferite medii.
  Aceasta rezistenta se datoreaza depunerii unui strat protector de zinc, cu gramaje cuprinse intre 100 si 140 de gr/mp.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles